reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© reuters

Jan Mulder wil bij een corner graag tien penalty’s zien en vraagt zich af waar de Belgische arbiters op het EK zijn

EK voetbalDe poulefase op het EK zit erop, tijd om de balans op te maken van het scheidsrechterskorps met onze analist Jan Mulder. De Nederlander gaat niet mee in de heersende overtuiging dat zij het goed doen en daar heeft hij een aparte reden voor. Mulder vraagt zich ook af waarom onze Belgische refs niet vertegenwoordig zijn: “Bertrand heeft gefaald.” 

6 reacties

 • leo hoes

  3 maanden geleden
  Al de matchen van het EK zijn eigenlijk maar een ordinaire duw en trek partij. Heeft niks met voetbal te maken. Bovenop een voet gaan staan met de studs dat is ook een geliefde overtreding. Zonder deze fouten kan de echte klasse komen bovendrijven en zien we echt voetbal. Nu een stamp trek duw schop wedstrijd. Beschamend gewoon.
 • Frank Morris

  3 maanden geleden
  Belgische refs op het EK? Ze zullen daarvoor op een beter niveau moeten fluiten.
 • karolien crombez

  3 maanden geleden
  Dank u meneer Mulder. Zinnige praat. Maar al het getrek en gesjor is wel mede te danken aan uw "kollega's" journalisten die vlijtig náást het getrek en geworstel kijken.
 • Richard Tolenaars

  3 maanden geleden
  Geen arbiters, geen stadion, tja lichtjaren lopen ze achter hier.
 • marcel cloots

  3 maanden geleden
  Van zo een fantastische ex-topspeler die steeds mooi voetbal bracht had ik dit belachelijk argument van het niet aanduiden van Belgische refs niet verwacht. Neen mijnheer Mulder: het ligt aan de opleiding en begeleiding en door de voorgangers. Juist deze bewezen in het verleden niets op Europees niveau. Vraag aan uw landgenoot Kuipers of hij daarbij wat kan helpen. Een kandidaat was die scheidsrechter die de blunder beging waarvan de beelden Europa rondgingen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Italiaans duo of Engels trio kan na Champions League ook EK in hetzelfde seizoen winnen: deze ‘lucky few’ deden het hen voor
  EK Voetbal

  Italiaans duo of Engels trio kan na Champions League ook EK in hetzelfde seizoen winnen: deze ‘lucky few’ deden het hen voor

  De Champions League of Europacup I en het EK voetbal in één seizoen winnen: een straffe dubbelslag, voorlopig enkel weggelegd voor een select kransje. Al maken enkele Chelsea-spelers weldra hun intrede tot dat clubje: ofwel de Italianen Jorginho en Emerson, ofwel de Engelsen Mount, James en Chilwell, door zich met hun land tot Europees kampioen te kronen. Daarmee zouden ze in de voetsporen treden van dit twaalftal.