Prijsschutter Ciro Immobile, bondscoach Roberto Mancini en smaakmaker Lorenzo Insigne.
Volledig scherm
Prijsschutter Ciro Immobile, bondscoach Roberto Mancini en smaakmaker Lorenzo Insigne. © Photo News, EPA, BELGAIMAGE

Italië, waar sinds ‘het debacle van 2018' een frisse wind waait, doorgelicht: “Insigne kan een sensatie worden”

EK voetbalDat België één van de favorieten is om het EK te winnen, is wel duidelijk. Maar hoe zit het met de andere toplanden? Walter Baseggio (42) schat de kansen van Italië in, dat vanavond het EK opent tegen Turkije. De ex-speler van Anderlecht heeft roots in de Laars, voetbalde er zelf én volgt de Serie A op de voet als co-commentator bij Eleven Sports. 

1 reactie

 • eric debanne

  2 weken geleden
  Italië outsider voor het EK mss...🙄...? Of revelatie !
 1. Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”
  Play
  Rode Duivels
  3

  Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”

  Met dank aan Kevin De Bruyne. De Rode Duivels hebben zich na een zwakke eerste helft tegen Denemarken geplaatst voor de volgende ronde van het EK. Bij de 1-2 tegen Denemarken maakte de individuele klasse van de invallers het verschil. Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse kaartten na bij het ontbijt: “Zelden gezien dat een invalbeurt een wedstrijd zo deed kantelen.”