AP
Volledig scherm
© AP

Italiaans bondscoach Mancini: “Ik hoop dat De Bruyne en Hazard erbij zijn”

EK voetbalDe Italiaanse bondscoach Roberto Mancini gaat de kwartfinale van morgen (21 uur) in München tegen de Rode Duivels met vertrouwen tegemoet. “We hebben veel respect voor België maar zullen ons eigen spel spelen”, verklaarde de 56-jarige trainer daags voordien op een persmoment.

6 reacties

 • Andy Staelens

  3 maanden geleden
  Ik ook, Christophe. Wat als Italië verliest en De Bruyne en Eden Hazard speelden niet mee?
 • luc matton

  3 maanden geleden
  Dat hoop je niet Mancini. Ik hoop dat KDB erbij is. Hazard mag op de bank zitten.
 • christophe laporte

  3 maanden geleden
  Ik snap het wel. Als je wint van België en KDB en Hazard waren er niet bij zal er altijd de vraag zijn wat als die 2 er wel bij waren...
 • Liesbeth Cuppens

  3 maanden geleden
  Ik ken weinig van Italiaans voetbal, maar deze man heeft alvast de juiste mentaliteit. Hij wenst zijn tegenstander succes en geluk toe ipv al het slechtste van de wereld. Hopelijk blijft hij ook eerlijk tijdens de match zelf zodat de RD het veld niet half geschonden moeten verlaten.
 • Adil Sefiani

  3 maanden geleden
  Die 2 gaan Italiaanse pasta van je selectie maken
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.