Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Ik was bang”: hoe machtige Romelu Lukaku ondanks Eriksen-drama niet uit zijn lood te slaan was in Sint-Petersburg

EK VoetbalDit zal niet het laatste artikel zijn over Romelu Lukaku (28) op dit EK. Wát een spits. Wát een mens. Wát een persoonlijkheid. His Saturday Night in St. Petersburg. “Zolang Christian maar weer gezond wordt.” 

10 reacties

 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Zalige mens en zalige speler. Wie nu nog slechte commentaar durft geven heeft andere motieven om te haten, we weten allen welke..
 • Maartje Nieuwboter

  3 maanden geleden
  Aan de reacties van de gekende "objectieve" Lukakubashers te zien pikt het enorm dat Romelu momenteel alom welverdiende erkenning krijgt en overladen wordt met geheel terechte complimenten. Hij is dan ook echt een van de beste spitsen op dit aardbolleke, en hij beleefde een waar grand cru-jaar. Tot spijt van wie het benijdt. Doorgaans zijn dat dezelfden die destijds, toen hij van ManU naar Inter verkaste, beweerden dat hij in Italië geen deuk in een pakje boter zou kunnen slaan. 't Kan verkeren.
 • Yves De Groote

  3 maanden geleden
  Elke goede toneelspeler kan 7 verschillende emoties weergeven in 1 uur. Hij kan goed voetballen en schitterend toneel spelen.
 • jos de groot

  3 maanden geleden
  waarom moeten die andere nog mee voetballen , is precies of die staan voor niks op het plein
 • Joris Vanderaert

  3 maanden geleden
  Als dat de maatstaf is: voetballend gecreëerde goals tellen, de andere niet, dan zijn de RD nu al kampioen. Want ga de voorbije kwalificatiecampagne en vriendschappelijke wedstrijden maar eens na: zowat alle goals tegen de RD kwamen er na al dan niet dikke fouten in de verdediging. Tja, dat telt ook mee. De tegenstander doen fouten maken ook. Alle goals tellen en zijn zelden kado of volledig toeval.