Heeft Ronaldo trend gezet? Pogba neemt flesje Heineken weg tijdens persbabbel

86 reacties

 • jos jansen

  2 maanden geleden
  Als ik nu baas was bij heineken of coca cola gedaan met sponseren,oei wie gaat de topspelers betalen?
 • KOENRAAD RABAU

  2 maanden geleden
  Heineken en Coca-Cola hebben door hun actie meer zichtbaarheid gekregen dan gewoonlijk. Die pipo's vergeten dat zogezegd negatieve reclame ook reclame is. Allen hebben ze er nu gratis meer van gekregen. Goed gedaan!
 • Maurice Keukelaers

  2 maanden geleden
  Als de grote sponsors afhaken, zou het wel eens gedaan kunnen zijn met hun exorbitante lonen.
 • Thomas Lauwens

  2 maanden geleden
  Hopelijk haken de sponsors af zodat deze "goden" terug met beide voeten op de grond komen. Wie denken ze wel dat ze zijn?
 • Werner Cerisier

  2 maanden geleden
  Zet die mannen uit het toernooi en de zaak is opgelost.
 1. De Italiaanse ongeslagen reeks van 33(!) wedstrijden onder de loep: veel goals en amper tegendoelpunten, wisselende defensie en gesneuvelde records
  EK voetbal
  1

  De Italiaanse ongeslagen reeks van 33(!) wedstrij­den onder de loep: veel goals en amper tegendoel­pun­ten, wisselende defensie en gesneuvel­de records

  Italië verdedigt straks in de finale van het EK 2021 een ongeslagen reeks van maar liefst 33 wedstrijden. Slechts twee landenteams deden ooit beter: Brazilië tussen 1993 en 1996 en Spanje tussen 2007 en 2009, met elk 35 partijen zonder nederlaag. De Squadra Azzurra stelde met deze reeks ook haar eigen record van 30 stuks scherper en onderweg sneuvelden nog heel wat records. Een blik op de indrukwekkende reeks van Italië.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.