REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Finland spoelt straks 80 jaar verdriet door: “Voor één keer durf ik te beloven dat we ons zullen kwalificeren”

EK voetbalFinland maakt zich op voor een groots volksfeest. Een zege tegen dwergstaat Liechtenstein volstaat om voor het eerst een groot toernooi te halen. Het succesrecept achter de oehoes.

0 reacties

 1. Bayat en Bossaert beslissen vandaag mee over EK
  EK voetbal

  Bayat en Bossaert beslissen vandaag mee over EK

  Vandaag om 13u start de videoconferentie tussen de UEFA en haar 55 lidstaten (met voor de KBVB voorzitter Mehdi Bayat en CEO Peter Bossaert), de European Leagues (de vereniging van 27 Europese competities), de European Club Association (ECA), die de belangen van de Europese clubs behartigt, en de internationale spelersvakbond FIFPro. Door de coronacrisis is het op dit moment erg onzeker wanneer, en of, de verschillende nationale en Europese clubcompetities kunnen hernemen. En wat met het EK van komende zomer? Uitstel tot december of zelfs tot de zomer van 2021? Bij die laatste optie zou het EK wel stevig in het vaarwater komen van de eigen Nations League en –nog belangrijker – van de FIFA, die op dat moment de kwalificaties voor het WK in Qatar en het prestigieuze WK voor Clubs organiseert.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei