.
Volledig scherm
. © HLN

Finland derde tegenstander van Duivels in EK-groepsfase, Martínez: “Zeer onwaarschijnlijk dat basecamp in Sint-Petersburg zal liggen”

EK voetbalFinland. Dat is de derde opponent van de Rode Duivels op het EK 2020. Van Rusland en Denemarken wisten we op voorhand al dat we ze zouden treffen in de groepsfase. De Belgen spelen hun eerste match tegen Rusland op 13 juni in Sint-Petersburg. Daarna gaat het richting het Deense Kopenhagen, de laatste groepswedstrijd tegen Finland wordt opnieuw in Sint-Petersburg gespeeld. Een logistieke uitdaging, dus. Waar de Rode Duivels hun basecamp zullen opzetten, wordt de komende dagen bekeken. “Het is zéér onwaarschijnlijk dat het Sint-Petersburg wordt”, vertelde bondscoach Roberto Martínez.

20 reacties

 • Robert De Meulder

  2 jaar geleden
  En heeft onze nationale trainer de vier internationals gaan bekijken in Oostende die bij dat ander ploegske speelden.Ik zou ze zeker niet meenemen en een klapke gaan doen met Radja.
 • Freddy Madou

  2 jaar geleden
  Martinez wil al weten voor de toekomst hoeveel hij zal vangen als bondstrainer eerst winnen en dan over de euro's praten, maar waarschijnlijk heeft hij daar nog nooit van gehoord, een spreekwoord zegt loon na werken.
 • rudy de clerck

  2 jaar geleden
  En wanneer gaat hij eens een paar woordjes Vlaams en Frans spreken want ne goeie trainer is het ook niet he
 • Peter Neefs

  2 jaar geleden
  @willem merken: hopelijk genoeg.. Ze mogen het van mij part allemaal in sport steken ..
 • constan vriel

  2 jaar geleden
  Willem merken, op lange termijn minder dan aan al die sukkeltjes die hier met busladingen tegelijkertijd binnen gebracht worden en met open armen ontvangen worden door sommige politieke partijen, en die op termijn ons hun wil nog op willen leggen.
 1. Duitsland, “dat zéker een gevaarlijke outsider is”, doorgelicht: “De terugkeer van Müller zal veel invloed hebben”
  EK Voetbal

  Duitsland, “dat zéker een gevaarlij­ke outsider is”, doorge­licht: “De terugkeer van Müller zal veel invloed hebben”

  Er is al behoorlijk wat gezegd en geschreven over de Rode Duivels, maar de concurrentie op het EK is natuurlijk niet van de poes. In aanloop naar het toernooi neemt HLN.be de voornaamste tegenstanders van de Belgen onder de loep, bijgestaan door een kenner van het land. Vandaag laat Nico Van Kerckhoven, die zeven jaar in de Bundesliga speelde, zijn licht schijnen op Duitsland.
 2. Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel
  Rode Duivels
  3

  Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel

  ‘t Is eens iets anders dan het Martin’s Red Hotel in Tubeke. De Rode Duivels, die elk moment voet aan grond kunnen zetten in Rusland, verblijven in Sint-Petersburg in een poepchique en historisch hotel. Het Astoria Hotel werd gebouwd in 1910 en ontving volgens de overlevering al een pak wereldleiders en -sterren. Grote namen als Vladimir Putin, Margaret Thatcher, George W. Bush, Jacques Chirac, Madonna en Jack Nicholson brachten er de nacht door.