Gareth Southgate.
Volledig scherm
Gareth Southgate. © Pool via REUTERS

Engels bondscoach Southgate diep ontgoocheld: “Dit doet heel veel pijn”

EK VOETBALDe Engelse bondscoach Gareth Southgate baalde als een stekker nadat zijn team de Europese titel na strafschoppen (3-2) aan Italië moest laten. Na 90 en 120 minuten stond het zondag in de finale van het EK voetbal op Wembley 1-1.

5 reacties

 • Kurt Neyens

  1 jaar geleden
  Super coach, super goed tornooi gespeeld. Houdt Engeland maar in de gaten de komende jaren. Super jonge ploeg, barstens vol van talent. En het talent dat staat te wachten is nog beter dan degene die ze komen aflossen. Met een beetje geluk (zelfs niet zoveel als Italië) winnen ze binnen enkele jaren een prijs.
 • marc wauters

  1 jaar geleden
  Ja dit doet pijn vooral je papiertje voor de strafschop nemers dit gaat de wereld rond
 • Theo Verkoyen

  1 jaar geleden
  Gelukkig kunnen zij na de Brexit alles zelf bekostigen en opruimen. Nog veel werk aan de winkel ginds behalve het racisme t.o.v. eigen spelers, steeds rellen voor en na de wedstrijd, tegenstanders uitfluiten tijdens het volkslied, tegenstanders aanvallen bij verlies...
 • Simpele Mens

  1 jaar geleden
  Zijn schuld. Voddencoach. Twee keer ver geraakt maar enkel tegen matige tegenstanders gewonnen
 • rudi van dijck

  1 jaar geleden
  UK heeft dit verlies toch ook wel aan zichzelf te danken he. na die goal kruipen zij al op hunne eigen helft!! waarom eigenlijk?? en hiermee komen de Italianen dan gewoonweg terug in de wedstrijd en is die gelijkmaker ook dik verdiend!! en ja strafschoppen wel een vreemde keuze? toch iets voor meer ervaren spelers!! al blijft het altijd wel een loterij...
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.