Voor de onfortuinlijke Christian Eriksen werd aan de haven in Kopenhagen een graffitimuur geïnstalleerd waarop de supporters de voetballer een spoedig herstel kunnen wensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de onfortuinlijke Christian Eriksen werd aan de haven in Kopenhagen een graffitimuur geïnstalleerd waarop de supporters de voetballer een spoedig herstel kunnen wensen. © MAC

EK-REPORTAGE. Met de bus naar Kopenhagen, waar winnen voor Eriksen het hoogste goed is: “Kijken nu al uit naar minuut 10”

De Rode Duivels kijken in de tweede wedstrijd van groep B Denemarken in de ogen en kunnen de Denen helemaal knock-out slaan, vijf dagen na de uppercut in de wedstrijd tegen Finland. Toen kreeg Christian Eriksen (29) een hartstilstand en hoewel de aanvallende middenvelder het intussen beter stelt, hangt dat drama als een schaduw over de wedstrijd. Wij stapten met een Johnson-vaccin in de arm op de supportersbus naar Kopenhagen voor een ouderwetse pot sfeersnuiverij. “De Belgen gaan hetzelfde doen als de Denen: spelen om te winnen.”

0 reacties