EPA
Volledig scherm
© EPA

Een rijzende ster en ‘Griekse’ ingenieur: wat u nog moet weten over Portugal

EK voetbalOké, hij scoorde de twee penalty’s tegen Frankrijk en maakte vijf van de zeven goals op dit EK. Hij is dé ster. Alles draait om Ronaldo. En toch is Portugal, de tegenstander van de Rode Duivels op het EK in de 1/8ste finales, meer dan enkel Cristiano.

7 reacties

 • Patrick Van Londersele

  1 jaar geleden
  We moeten van geen enkele ploeg schrik hebben.
 • mario schelfthout

  1 jaar geleden
  Dat het niet makkelijk zal zijn is een open deur intrappen maar in deze fase van het toernooi is het dat nooit. Jammer dat er zo weinig fanatisme te bespeuren is in ons klein landje maar als we winnen staat iedereen te juichen. Doe dat aub ook voor en tijdens de match en wees trots, ongeacht de uitslag. Ik geloof erin. Tousensemble!
 • hugo van der speeten

  1 jaar geleden
  Volgens wat ik gisteren gezien heb heeft Portugal veel meer talent dan België .Wat Sanchez op het middenveld deed ,daar kan KDB nog iets van leren .
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Waarom zouden wij Portugal niet aan de kant kunnen zetten, zijn wij bang hazen of wat. Natuurlijk is Ronaldo een topspeler en er lopen nog een paar heel goede speler rond bij Portugal, maar die hebben wij ook en wij hebben zelfs de beste middenvelder van de wereld, dus we gaan er voor.
 • Johan Verstraeten

  1 jaar geleden
  Ronaldo is een top speler, maar als je 5 goals uit 3 penalties bestaat is de statistiek van topscorer toch iets minder imposant, niet?
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.