EPA
Volledig scherm
© EPA

Een rijzende ster en ‘Griekse’ ingenieur: wat u nog moet weten over Portugal

EK voetbalOké, hij scoorde de twee penalty’s tegen Frankrijk en maakte vijf van de zeven goals op dit EK. Hij is dé ster. Alles draait om Ronaldo. En toch is Portugal, de tegenstander van de Rode Duivels op het EK in de 1/8ste finales, meer dan enkel Cristiano.

7 reacties

 • Patrick Van Londersele

  1 maand geleden
  We moeten van geen enkele ploeg schrik hebben.
 • mario schelfthout

  1 maand geleden
  Dat het niet makkelijk zal zijn is een open deur intrappen maar in deze fase van het toernooi is het dat nooit. Jammer dat er zo weinig fanatisme te bespeuren is in ons klein landje maar als we winnen staat iedereen te juichen. Doe dat aub ook voor en tijdens de match en wees trots, ongeacht de uitslag. Ik geloof erin. Tousensemble!
 • hugo van der speeten

  1 maand geleden
  Volgens wat ik gisteren gezien heb heeft Portugal veel meer talent dan België .Wat Sanchez op het middenveld deed ,daar kan KDB nog iets van leren .
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Waarom zouden wij Portugal niet aan de kant kunnen zetten, zijn wij bang hazen of wat. Natuurlijk is Ronaldo een topspeler en er lopen nog een paar heel goede speler rond bij Portugal, maar die hebben wij ook en wij hebben zelfs de beste middenvelder van de wereld, dus we gaan er voor.
 • Johan Verstraeten

  1 maand geleden
  Ronaldo is een top speler, maar als je 5 goals uit 3 penalties bestaat is de statistiek van topscorer toch iets minder imposant, niet?
 1. “Ik zal me nooit verontschuldigen voor wie ik ben”: Marcus Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco
  EK voetbal
  53

  “Ik zal me nooit veront­schul­di­gen voor wie ik ben”: Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco

  Marcus Rashford (23) heeft via zijn social media voor het eerst gereageerd na de EK-finale, die Engeland verloor van Italië. De spits van Manchester United miste zijn penalty in de strafschoppenreeks en was in de nasleep online het slachtoffer van racisme. “Die strafschop moest beter. Maar ik zal me nooit excuseren voor wie ik ben of waar ik vandaan kom.”