“Drink water”: Cristiano Ronaldo neemt tijdens opmerkelijk moment flesjes van EK-sponsor Coca-Cola weg

EK voetbalGeen Cola. Wel water voor Cristiano Ronaldo. En dus zette hij de sponsor van het EK - die miljoenen euro’s betaalt voor visibiliteit - tijdens zijn persconferentie netjes uit het zicht.

77 reacties

 • Freddy Hullaert

  1 maand geleden
  Als de heer CR7 consequent is zou hij in zijn hotel(s) op Madeira de verkoop van frisdrank moeten verbieden…. maar ja, er is zoveel winst op, dus dat is iets moeilijker.
 • Etienne Derycker

  1 maand geleden
  Dan moet hij ook weigeren om deel te nemen aan een tornooi waarvan Coca Cola de sponsor is. Degenen die het zo prima vinden wat hij deed zouden voor zichzelf moeten uitmaken of ze dit EK-voetbal willen volgen want die frisdrankfabrikant is één van de sponsors
 • Timmy Schroons

  1 maand geleden
  Heeft toch niets te maken met gezondheid. Is puur omdat hij nog geld verdiend aan Pepsi Cola.
 • wendy milis

  1 maand geleden
  sponsoring van grote toernooien zoals champions league door Mcdonalds, Heineken, Carlsberg, Lays, is dan weer geen probleem...de hand die voedt...
 • Hendrik Somers

  1 maand geleden
  En net door deze (geregisseerde ?)actie,is er zoveel buzz over. Dat zouden ze bij CC nooit bereikt hebben met enkel de twee flesjes in beeld. Slimme marketeer daar.
 1. Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen
  Time-Out
  1

  Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen

  Het idee was mooi. De symboliek krachtig. Eder die de trofee Wembley binnenbracht, een eerste keer voor de match, een tweede keer erna. De spits die met een zondagsschot exact vijf jaar geleden de EK-finale beslechtte in het voordeel van Portugal tegen thuisland Frankrijk. Maar het optreden van Eder, die momenteel voor Lokomotiv Moskou speelt en dankzij een Belgische partner in het Gentse woont, was bijzonder schimmig. Alsof hij zich in een soort van trance bevond, stapte Eder even het veld op om de trofee robotgewijs aan het publiek te tonen en die dan op een daarvoor voorzien tafeltje achter te laten. Wat hem niet meteen lukte. Op de sociale media was de 33-jarige spits meteen onderwerp van spot.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.