Zlatan Ibrahimovic.
Volledig scherm
Zlatan Ibrahimovic. © Photo News

Domper voor Zweden: Ibrahimovic mist EK voetbal door knieblessure

EK voetbalWat een domper voor Zweden. Zlatan Ibrahimovic staat nog zes weken aan de kant met zijn vorige week opgelopen knieblessure, zo maakte zijn club AC Milan bekend. Een drama met het oog op het EK komende zomer. Dat toernooi haalt hij dus niet, heeft hij bondscoach Janne Andersson zaterdag laten weten. 

6 reacties

 • GEERT SPIESSENS

  2 maanden geleden
  Wist niet dat hij nog mag voetballen,gokkantoor of maken ze een uitzondering voor hem.
 • nick verheyen

  2 maanden geleden
  Wie 1 van de beste spitsen van de laatste 15j op de europese velden met zijn ontelbare goals, waaronder veel beauty's, niet op een ek wil zien, is totaal geen voetballiefhebber,die moet een andere sport kiezen
 • Peter van Nieuwpoort

  2 maanden geleden
  Hoewel hij een geweldige voetballer kan zijn is zijn gedrag onuitstaanbaar! Dus persoonlijk vind ik het absoluut géén gemis.
 • Danny Coomans

  2 maanden geleden
  Een super speler, wereldtop
 • Paul Jensen

  2 maanden geleden
  Die narcist kunnen ze best missen
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.