UEFA-baas Aleksander Ceferin.
Volledig scherm
UEFA-baas Aleksander Ceferin. © REUTERS

“Dit is de grootste crisis ooit in het voetbal”, zegt UEFA-baas, die ook het ‘fake news’ hekelt

VoetbalOp de dag dat het EK 2020 met een jaar uitgesteld werd, ging UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin bij het persbureau AP dieper in op enkele hete hangijzers die ons voetbal in deze coronatijden kent. “Het spreekt voor zich dat sommige, kleinere, clubs en competities zware tijden tegemoet gaan”, stelt de Sloveen.

19 reacties

 • Erik Van Der Spiegel

  1 jaar geleden
  Zolang we ons zorgen kunnen maken over geld of een spelletje dat niet al of niet doorgaat, is er toch niks aan de hand!?
 • Daniel Bamps

  1 jaar geleden
  Voetbal is voor niks nodig , dat kan zelfs jarenlang stilgelegd worden zonder enig probleem.
 • jacques vansteenkiste

  1 jaar geleden
  Hebben ze dan echt geen schaamte ...
 • Ingrid Charlier

  1 jaar geleden
  Al die omhooggevallen vedetten zitten mooi veilig in hun miljoenenvilla’s en hoeven zich geen zorgen te maken over de doden die vallen, bedrijven die failliet gaan enz... door deze crisis. Sorry hoor maar hun voetbalproblemen zijn echt bijzaak op dit moment.
 • Toon Schouteden

  1 jaar geleden
  "Zware economische gevolgen voor het voetbal"? Die gasten "krijgen" op één maand een "vergoeding" waar menig gewone sterveling méér dan één jaar tot enkele jaren voor moet werken. Voor mijn part gaat alles wat met het voetbal samenhangt failliet: daar heb ik echt geen problemen mee.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 1. Er schuilt een roofdier in Mbappé, de rapste spits op het EK: “Alleen in een auto raak ik niet vooruit”
  PREMIUM
  EK voetbal

  Er schuilt een roofdier in Mbappé, de rapste spits op het EK: “Alleen in een auto raak ik niet vooruit”

  Zijn obsessie voor snelheid gaat ver. In documentaires bestudeert hij de plotse versnellingen van roofdieren, maar er schuilt ook een jachtluipaard in Kylian Mbappé, de rapste aanvaller op dit EK. Aan de hand van getuigenissen gaat uw krant op zoek naar parellellen. Hoe een Franse vedette van 22 graag zijn prooi verrast, maar tot nader order enkel gevaarlijk is op een veld en in de zone 30. “Ik kick op die adrenaline aan hoge snelheid”, zegt Mbappé. “Ik praat er wel eens over met Max Verstappen.” Nu nog leren rijden en leren remmen...