Demonstrant met regenboogvlag op het veld bij Hongaars volkslied

Het UEFA-verbod om de regenboogkleuren op de Allianz Arena in München te weren tijdens de EK-wedstrijd van vanavond tussen Duitsland en Hongarije, veroorzaakt een storm van protest en een golf van solidariteit voor de lgbtq+-gemeenschap. Alvast 46 Duitse clubs laten hun stadions schitteren in de regenboogkleuren en vanavond liep een supporter met een regenboogvlag over het veld voorafgaand aan de match. 

148 reacties

 • ERIC DEWIL

  1 maand geleden
  Wat een hypocrieten. Wat gaat men dan doen in Quatar ? Daar is homosexualiteit nog altijd strafbaar! Het WK ergens anders organiseren ? Maar voor het geld danst den beer, nietwaar .
 • robert agten

  1 maand geleden
  dat hij dat straks in Qatar maar eens gaat proberen
 • Pieter Martens

  1 maand geleden
  Gewoon doen is niet voor iedereen gegeven.
 • Walter Wouters

  1 maand geleden
  Wat met Afghanistan, Mali, Somalië....Worden hier de genderrechten gerespecteerd, hier zwijgt men in de media over.....
 • Linda Heintjens

  1 maand geleden
  Coca cola in regenboogflesjes! Iedereen gered! Mag misschien in Qatar ook? Trouwens, de seksualiteit van een ander interesseert mij niet!
 1. Penaltydrama blijft nazinderen, Grealish bijt fel van zich af na kritiek: “Ik wilde wél een strafschop nemen!”
  EK VOETBAL
  67

  Penaltydra­ma blijft nazinderen, Grealish bijt fel van zich af na kritiek: “Ik wilde wél een strafschop nemen!”

  ‘t Was bedoeld als meesterzet, maar het draaide uit op een onwaarschijnlijke teleurstelling. Engels bondscoach Gareth Southgate bracht vlak voor de strafschoppenreeks Marcus Rashford en Jadon Sancho nog tussen de lijnen om een penalty te nemen, maar zij misten. Net als Bukayo Saka, amper 19 (!) jaar oud. De keuzes van Southgate stuiten op onbegrip, maar analisten Roy Keane en José Mourinho wijzen ook naar de ervaren spelers. Zoals Jack Grealish, die fel van zich af beet op Twitter.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.