Demonstrant met regenboogvlag op het veld bij Hongaars volkslied

Het UEFA-verbod om de regenboogkleuren op de Allianz Arena in München te weren tijdens de EK-wedstrijd van vanavond tussen Duitsland en Hongarije, veroorzaakt een storm van protest en een golf van solidariteit voor de lgbtq+-gemeenschap. Alvast 46 Duitse clubs laten hun stadions schitteren in de regenboogkleuren en vanavond liep een supporter met een regenboogvlag over het veld voorafgaand aan de match. 

148 reacties

 • ERIC DEWIL

  3 maanden geleden
  Wat een hypocrieten. Wat gaat men dan doen in Quatar ? Daar is homosexualiteit nog altijd strafbaar! Het WK ergens anders organiseren ? Maar voor het geld danst den beer, nietwaar .
 • robert agten

  3 maanden geleden
  dat hij dat straks in Qatar maar eens gaat proberen
 • Pieter Martens

  3 maanden geleden
  Gewoon doen is niet voor iedereen gegeven.
 • Walter Wouters

  3 maanden geleden
  Wat met Afghanistan, Mali, Somalië....Worden hier de genderrechten gerespecteerd, hier zwijgt men in de media over.....
 • Linda Heintjens

  3 maanden geleden
  Coca cola in regenboogflesjes! Iedereen gered! Mag misschien in Qatar ook? Trouwens, de seksualiteit van een ander interesseert mij niet!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.