AP
Volledig scherm
© AP

Deense coach laat spelers kiezen of ze tegen België willen aantreden: “OK als speler aangeeft emotioneel niet klaar te zijn”

EK VoetbalDe Deense bondscoach Kasper Hjulmand zal donderdag in de tweede groepsmatch tegen de Rode Duivels geen spelers opstellen die zich na het drama met Christian Eriksen nog niet klaar voelen om opnieuw te voetballen. “Het is nog te vroeg om te zeggen of elke speler mentaal bereid zal zijn om donderdag te spelen.”

27 reacties

 • Paulette Desmarets

  1 maand geleden
  Moeten de Belgen nu ook twijfelen of ze spelen, nu Castagne out is?
 • Thomas Vandewalle

  1 maand geleden
  Die spelen met voltallige ploeg. Zeker weten
 • Luc Carlier

  1 maand geleden
  En wat met wielerploegen die in volle strijd een renner verliezen? Die komen aan de start de dag nadien om eer te bewijzen, en die blijven koersen
 • percy colman

  1 maand geleden
  SteekSpelletje aan het spelen,die gaan gewoon allemaal spelen.
 • Philippe Schotte

  1 maand geleden
  Christian Eriksen zal zeker willen dat zjn ploegmaats verder willen , niet aan twijfelen !!
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.