Romelu Lukaku trakteerde Kasper Hjulmand op een welgemeende knuffel na de wedstrijd tussen België en Denemarken.
Volledig scherm
Romelu Lukaku trakteerde Kasper Hjulmand op een welgemeende knuffel na de wedstrijd tussen België en Denemarken. © AFP

Deense bondscoach blikt terug op mentaal lastige partij tegen België: “Sommige spelers moesten overgeven in de kleedkamer”

EK voetbalEen week na de uitschakeling blikt de Deense bondscoach Kasper Hjulmand al terug op het EK. 't Was een emotionele rollercoaster voor heel Denemarken. Hjulmand spreekt over de twijfels die heersten voor aanvang van de match tegen België. “Het is me een raadsel dat we die wedstrijd met zoveel vuur hebben kunnen aanvangen.”

2 reacties

 • luc matton

  2 maanden geleden
  Veel respect voor de deense coach!!
 • Bert V

  2 maanden geleden
  Goede trainer en chapeau voor de Deense ploeg hoor.
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.