AP
Volledig scherm
© AP
0
EINDE
1
 • Joel Pohjanpalo 60'

Deense bond komt met statement over Eriksen: “Zijn situatie is stabiel en hij blijft in het ziekenhuis voor verdere opvolging”

EK VoetbalWat een Scandinavisch voetbalfeest moest worden, is uitgedraaid op een drama. Na 40 minuten zakte Christian Eriksen (29) plots in elkaar op het veld. Hij kreeg gedurende een kwartier een hartmassage toegediend door de hulpdiensten en werd nadien afgevoerd. Ondertussen klinkt er positief nieuws: Eriksen is wakker, kan ademen én zelfs praten. “Hij is stabiel en blijft voorlopig nog in het ziekenhuis”, laat de Deense bond weten.

40 reacties

 • jules jans

  2 maanden geleden
  Onze hoed af voor zoveel professionalisme, spelers, medische staf, scheidsrechters, supporters, ...
 • Kris Delrue

  2 maanden geleden
  Vlug er bij met de nodige hulp heeft drama vermeden.
 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  Dat zwaar om te zien, bravo aan de team die hem afschermen van de beelden. Spoedig herstel..
 • Marco Panis

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat het niet meer ging goedkomen. Proficiat aan de snelle hulpverleners!
 • Isabelle Cazé

  2 maanden geleden
  Chapeau voor de verzorgers die er snel bij waren... Veel moed en sterkte... Alles komt goed...
 1. “Ik zal me nooit verontschuldigen voor wie ik ben”: Marcus Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco
  EK voetbal
  53

  “Ik zal me nooit veront­schul­di­gen voor wie ik ben”: Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco

  Marcus Rashford (23) heeft via zijn social media voor het eerst gereageerd na de EK-finale, die Engeland verloor van Italië. De spits van Manchester United miste zijn penalty in de strafschoppenreeks en was in de nasleep online het slachtoffer van racisme. “Die strafschop moest beter. Maar ik zal me nooit excuseren voor wie ik ben of waar ik vandaan kom.”