Mbappé bezorgde Hummels een verkoudheid.
Volledig scherm
Mbappé bezorgde Hummels een verkoudheid. © AFP/Twitter

De cijfers achter de fenomenale sprint van Mbappé

EK voetbalWat. Een. Sprint. In de tweede helft van Frankrijk-Duitsland onderstreepte Kylian Mbappé (22) nog eens hoé snel hij wel is. Vraag maar aan Mats Hummels (32).

25 reacties

 • Felix Strackx

  2 maanden geleden
  En daar gaan wij tegen winnen hahaha.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  Hopelijk wordt Frankrijk EK! Zij zijn zeer goede promotie van het voetbal!
 • Alex Rasera

  2 maanden geleden
  Indrukwekkende sprint. Maar de tackle van Hummels was nog sensationeler. Werkelijk fe-no-me-naal. Vooral omdat hij eerder op de avond de schlemiel was, maar dan toont hij zijn klasse en gaat hij ervoor.
 • Franky Malfliet

  2 maanden geleden
  Hoop dat ze het EK niet winnen geen promo voor het voetbal
 • Franky Malfliet

  2 maanden geleden
  Voor zoveel talent bij elkaar is het maar triestig om te zien .het tijd winnen valt heel goed op meer dan hun spel
 1. Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen
  Time-Out
  1

  Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen

  Het idee was mooi. De symboliek krachtig. Eder die de trofee Wembley binnenbracht, een eerste keer voor de match, een tweede keer erna. De spits die met een zondagsschot exact vijf jaar geleden de EK-finale beslechtte in het voordeel van Portugal tegen thuisland Frankrijk. Maar het optreden van Eder, die momenteel voor Lokomotiv Moskou speelt en dankzij een Belgische partner in het Gentse woont, was bijzonder schimmig. Alsof hij zich in een soort van trance bevond, stapte Eder even het veld op om de trofee robotgewijs aan het publiek te tonen en die dan op een daarvoor voorzien tafeltje achter te laten. Wat hem niet meteen lukte. Op de sociale media was de 33-jarige spits meteen onderwerp van spot.
 2. De krijger in Rüdiger, de man die De Bruyne velde en tanden leek te zetten in Pogba: “Ik was zo agressief dat ze mij Rambo noemden”
  PREMIUM
  Champions League

  De krijger in Rüdiger, de man die De Bruyne velde en tanden leek te zetten in Pogba: “Ik was zo agressief dat ze mij Rambo noemden”

  De verdediger die Kevin De Bruyne in de Champions Leaguefinale tegen het canvas werkte, spiegelt zich aan de leeuw. Bestudeert soms uren hun gedrag. En net als een leeuw durft hij al eens tanden in z’n prooi (lees: Pogba) zetten. Een kennismaking met Antonio Rüdiger. Een onbevreesde krijger gevormd in een kooi, in een ghetto in Berlijn.