Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Coronapandemie zet EK-format onder druk, maar bondsvoorzitter Bayat sluit afgelasting uit: “UEFA heeft plan A, B, C en D”

EK voetbalDe hevigheid van de coronapandemie zet het format van het EK in juni – in twaalf Europese landen – onder druk. Ook een toernooi zonder of met beperkt publiek dreigt. Bondspreses Mehdi Bayat sluit een uitstel of afgelasting wel uit. “Ik heb er vertrouwen in dat het EK doorgaat, maar de UEFA zal geen levens in gevaar brengen.”

1 reactie

 • Lilianne Van Neylen

  1 maand geleden
  Als er maar geld genoeg mee gemoeid is heb je voldoende beleidsmakers in de klem. En... krijg je al je wensen vervult, zelfs in tijden van pandemie die hele continenten plat legt!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Roberto Martínez maakt zich zorgen: “Hazard moet veel kunnen spelen”
  Eden Hazard

  Roberto Martínez maakt zich zorgen: “Hazard moet veel kunnen spelen”

  Bondscoach Roberto Martínez deelt zijn bezorgdheid rond de nieuwe maandenlange inactiviteit van Eden Hazard. “Dit is zorgelijk”, aldus de Spanjaard bij beIN SPORTS. “Eden is normaal gezien altijd een superfitte speler, maar nu ligt hij er opnieuw uit met een blessure aan dezelfde enkel waar hij enkele jaren geleden (in juni 2017 brak Hazard net voor twee oefeninterlands tegen Tsjechië en Estland ook die rechterenkel, nvdr) al geopereerd is. Dat hij nu opnieuw hervalt, is triest nieuws. Voor Real Madrid, vlak voor die belangrijke Champions League-match tegen Manchester City. Maar zeker ook voor de speler Hazard. Zo’n voetballer wil je op het veld zien en moet ook veel kunnen spelen.”
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"