Giorgio Chiellini, hier met Jordi Alba voor de strafschoppenreeks tussen Italiën en Spanje op de kwartfinales van het EK.
Volledig scherm
Giorgio Chiellini, hier met Jordi Alba voor de strafschoppenreeks tussen Italiën en Spanje op de kwartfinales van het EK. © EPA

Chiellini komt terug op episode met Alba en vergelijkt België en Spanje: “Tegen Rode Duivels verloren we nooit de controle”

EK VoetbalCapitano Giorgio is er klaar voor. Italië kijkt zondag op Wembley Engeland in de ogen voor de finale van het EK voetbal. Steunpilaar Chiellini blikte in aanloop nog eens terug op het afgelegde EK-parcours van de Azzurri. “Spanje deed ons meer pijn dan België.”

3 reacties

 • marnix laureyns

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat de scheids correct gaat fluiten. Verdedigers maken geniepige fouten op aanvallers die dikwijls niet gefloten worden. Denk aan De Bruyne .
 • Peter Dauwe

  3 maanden geleden
  Geef mij maar Engeland, ondanks de gekregen penalty in de halve finale.
 • Danny Debbaut

  3 maanden geleden
  Een match op het scherp van de snee : zó heeft hij ze het liefst; die brok graniet centraal achterin. Die 60.000, fluitend tegen de Squadra zullen weinig indruk maken op deze krijger. Dat die VAR NÚ wel eens de arbiter "durft" te corrigeren bij een betwistbare beslissing. Het zou een schande zijn opnieuw te moeten vaststellen dat de uitslag werd "bepaald" door diegenen die de wedstrijd in goede banen moeten leiden. Of die vermaledijde UEFA daar wakker van ligt, is een andere vraag ..
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).