Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News


Schots international Jack Hendry (KVO) speelt op Wembley dé match van zijn leven: “Hij heeft álles voor een topcompetitie”

EK VoetbalHet rijtje Engelse clubs waaraan hij gelinkt wordt, is intussen eindeloos. Jack Hendry: klaar voor een grote transfer, dankzij KV Oostende vanavond in de basis bij Schotland op het mythische Wembley: “Ik ben blij dat we hem weer op het juiste spoor konden zetten”, weet CEO bij KVO Gauthier Ganaye.

0 reacties

  1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
    Ek voetbal
    5

    Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

    De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.