Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Bijna honderd coronabesmettingen bij Finse fans na duel met België in Sint-Petersburg: “Dit is een wake-upcall”

EK VoetbalIn Finland is ongerustheid ontstaan nadat bij terugkeer in het land gebleken is dat bij bijna honderd fans die het EK-duel tegen België in Sint-Petersburg bijwoonden, besmetting met het coronavirus is vastgesteld. “Dit is een wake-upcall”, zegt Geert Molenberghs.

37 reacties

 • André Gijbels

  1 jaar geleden
  Morgen wat mondmasker bij aankopen
 • Erwin De Meyer

  1 jaar geleden
  We zullen onze voorraad maskers maar niet te ver weg leggen. Als het zo verder gaat zullen we ze nog goed kunnen gebruiken !
 • Jan De Bisschop

  1 jaar geleden
  Voor voetbal moet alles wijken, zelfs "common sense".
 • Jan Baroen

  1 jaar geleden
  Voetbal een feest? Kan zijn, maar het is vooral een feest voor het virus! Dat onze overheid daarover blindelings meer en meer toegevingen doet zonder testen, is onbegrijpelijk. De terugkerende supporters zijn niet eens getest, is toch niet te vatten. Waar zijn de ministers van Volksgezondheid dan mee bezig?
 • Marc Stromberg

  1 jaar geleden
  Het bewijs dat massa-events nog niet veilig zijn_ De enige slimme mensen zijn de 2 burgemeesters die, ondanks de druk van de Vlaamse regering- TML hebben verboden. Dit had ook voor de nadere festivals zoals Pukkelpop moeten zijn.
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.