Vooral voor Luis Enrique en Spanje is het van moeten, straks tegen Slowakije.
Volledig scherm
Vooral voor Luis Enrique en Spanje is het van moeten, straks tegen Slowakije. © AFP

Bijltjesdag voor één der favorieten? Dit is hoe de kaarten liggen enkele uren voor de slotspeeldag van de groepsfase

EK voetbalHet EK is bezig aan speeldag 3, de laatste vooraleer we aan de knock-outfase beginnen. Er staat uiteraard nog heel wat op het spel. Welke landen zijn al zeker van de laatste zestien? En wie zal nog serieus uit zijn pijp mogen komen om de groep te overleven? Een overzicht.

12 reacties

 • Hedwig Beernaert

  1 jaar geleden
  Het toekomstig programma van het EK is voor de Belgen de test van de waarheid. Om de finale te bereiken zullen ze eerst toppers zoals Portugal, Italië en Frankrijk moeten verslaan. Ik hoop dat ze erin lukken maar voor mij is de snelheid van uitvoering één van de kritische punten om deze klippen te omzeilen. Ook zal elke geselecteerde spelers gedurende deze matchen top moeten zijn.
 • Stephane Stichelbaut

  1 jaar geleden
  Mario vanheuverzwyn Wales was niet zo gemakkelijk op het vorig EK, dus. Gewoon spelen en we zien wel.
 • Jamal Bel

  1 jaar geleden
  @Erwin, danku voor de spirit..en laat staan dat we ver geraken dan us het van.. amai,khebda toch gezegd..zielig gewoon. Maar toch kijken ze naar de wedstrijd en springen ze op tafel als we scoren , corona heeft er stevig ingehakt precies. België kampioen,go belgium!! No hope no glory!!
 • Gilbert Gendarme

  1 jaar geleden
  Wie wed mee op Denemarken?
 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Mensen die hier constant zeggen dat de Belgen eruit gaan zijn geen supporters dienstkleding eigenlijk geen voetbal zien. Willen gewoon interessant doen. Als ze eruit liggen dan komen ze zeggen zie je wel ik heb nog gezegd dat ze eruit gaan en als ze doorgaan dan is het meestal door veel geluk of omdat de tegenstander pech had. Ach ik noem dat zielige mensen. Wees blij dat we als klein land bij de toplanden horen.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.