De muurschildering van Rashford werd inmiddels in ere hersteld, terwijl buurtbewoners voor boodschappen van liefde zorgden.
Volledig scherm
De muurschildering van Rashford werd inmiddels in ere hersteld, terwijl buurtbewoners voor boodschappen van liefde zorgden. © Photo News

Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon

5 reacties

 • Raymond Delahaye

  2 maanden geleden
  Dat zal die multimiljonair worst wezen.
 • Thomas Vermeiren

  2 maanden geleden
  Beetje serieus blijven eh. Goed zijn in je sport zorgt dat je bij de nationale ploeg kan. Dat maakt je absoluut geen held , je bent gewoon goed in je beroep. Je inzetten voor kinderen en armoedebestrijding zijn eerder heldendaden.
 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Daar heb je volledig gelijk in Marco
 • Marco Kox

  2 maanden geleden
  Lena, als je in de Nationale ploeg speelt, ben je al een volksheld. Belgie is te verzuurd om dat in te zien.
 • Lena Vervoort

  2 maanden geleden
  De Engelse bondscoach wou van die drie voetballers volkshelden maken, bakens in de strijd voor diversiteit en verdraagzaamheid. Helaas is die bal anders gaan rollen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. “Ik zal me nooit verontschuldigen voor wie ik ben”: Marcus Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco
  EK voetbal
  53

  “Ik zal me nooit veront­schul­di­gen voor wie ik ben”: Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco

  Marcus Rashford (23) heeft via zijn social media voor het eerst gereageerd na de EK-finale, die Engeland verloor van Italië. De spits van Manchester United miste zijn penalty in de strafschoppenreeks en was in de nasleep online het slachtoffer van racisme. “Die strafschop moest beter. Maar ik zal me nooit excuseren voor wie ik ben of waar ik vandaan kom.”
 2. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.