Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Sportieve glorie, maar financieel houden de Red Lions geen extra cent over aan hun EK-triomf

EK HockeyNa de wereldtitel veroverden de Red Lions vanavond ook de Europese titel in het hockey. Financieel houden ze daar wel geen extra cent aan over: op het EK vallen geen prijzengeld of premies te verdienen. Bij de internationals geldt wel: hoe meer caps, hoe hoger het basisloon van de bond.

3 reacties

 • wim helsen

  3 jaar geleden
  Al content dat die constant liggen zagen over geld zoals anderen...
 • André Deno

  3 jaar geleden
  Bravo en chapeau voor deze mensen, jullie verdienen alle lof! Alle succes!!!
 • wil baken

  3 jaar geleden
  Lijkt me nogal logisch, op een doorsnee tweede klasse voetbalmatch is meer volk. Elitesport...die gasten zijn al rijk genoeg.
 1. Medaille voor Nederland: Oranje wint met 4-0 tegen Duitsland
  EK Hockey

  Medaille voor Nederland: Oranje wint met 4-0 tegen Duitsland

  De bronzen medaille op het EK ging naar Nederland, dat net als in het pouleduel in Antwerpen te sterk bleek voor Duitsland: 4-0. Het was Bjorn Kellerman die in de 19de minuut Oranje op voorsprong bracht. De druk van Duitsland werd vervolgens groot, maar keeper Sam Van der Ven hield in kwart twee Oranje overeind. In de 43ste minuut zorgde goalgetter Mirco Pruijser voor de beslissing. In de slotfase dikten de spelers van Max Caldas nog aan tot 4-0: in de 58ste minuut zette Jeroen Hertzberger een strafcorner om en in de slotseconden schoot Mink van der Weerden raak op strafcorner.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.