Jill Boon zorgde erg knap voor de 3-1.
Volledig scherm
Jill Boon zorgde erg knap voor de 3-1. © BELGA

Red Panthers winnen tegen Wit-Rusland en vermijden zo degradatie uit A-poule

EK HockeyDe Belgische hockeyvrouwen hebben hun tweede en laatste wedstrijd in de degradatiepoule op het EK in Antwerpen gewonnen. De Red Panthers (FIH 9) klopten Wit-Rusland (FIH 22) met 3-1. België is dankzij de zege zeker van het behoud in de elitegroep.

3 reacties

 • Jan Janssens

  2 jaar geleden
  Gingen de halve finale halen, degraderen uiteindelijk net niet. Panthers? Pussycats!
 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Mooi zo dames, afsluiten met een positieve noot!
 • jean petermans

  2 jaar geleden
  Vaststelling : toch nog toe zijn alle uitslagen op het EK vrouwenhockey volledig in lijn met de standen van de landen op de wereldranglijst.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.