Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alix Gerniers uitgerekend in haar 200de wedstrijd Red Panther van de Match: “Mooi dat dit op EK in eigen land gebeurt”

EK HockeyUitgerekend in haar 200ste wedstrijd voor België werd Alix Gerniers door de HLN-lezers verkozen tot ‘Red Panther van de match’.

0 reacties

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Oranje geeft Engeland pak rammel (8-0) en kan zondag Europese titel verlengen
  EK Hockey

  Oranje geeft Engeland pak rammel (8-0) en kan zondag Europese titel verlengen

  De Nederlandse hockeysters (FIH-1) kunnen zondag in Antwerpen hun Europese titel verlengen. Onze noorderburen bereikten de finale met een klinkende zege op Engeland (FIH-4): 8-0. Op het EK van twee jaar geleden in Amsterdam won Oranje in de halve finale ook van de Engelse vrouwen, maar toen was het veel spannender (1-0). Nederland treft in de finale de winnaar van het duel tussen Spanje (FIH-7) en Duitsland (FIH-5). Oranje was al negen keer de beste op het EK, in 1984, 1987, 1995, 1999, 2003, 2005, 2009, 2011 en 2017.
 3. Red Lions doen het! België pakt Europese titel én olympisch ticket na demonstratie tegen Spanje (5-0)
  EK Hockey

  Red Lions doen het! België pakt Europese titel én olympisch ticket na demonstra­tie tegen Spanje (5-0)

  De gouden generatie Red Lions houdt niet op met feesten: WK binnen in december in India, nu EK binnen in Antwerpen. Spanje stond erbij en keek ernaar en werd net als in de openingswedstrijd van dit EK overklast. Na achttien minuten en een 3-0 voorsprong was de wedstrijd reeds gespeeld. De 42 overige minuten maakten de Lions en de uitgelaten supporters er een hockeyfeest van. En wat het nog mooier maakt: John-John Dohmen en Manu Stockbroekx, de twee pechvogels van het WK in India, scoorden. Victor Wegnez werd uiteindelijk verkozen tot Beste Speler van het Toernooi, Vincent Vanasch tot Beste Doelman van het Toernooi. Tom Boon en Alexander Hendrickx zijn dan weer gedeeld topschutter met vijf doelpunten.
 4. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.