Volledig scherm

Vier Belgische blikvangers op zoek naar medaille: primeur voor Queen Nafi, money time voor Kimeli

EK ATLETIEKKoen Naert mag maandag op de marathon dan al als eerste Belg een gooi doen naar een EK-medaille, hij zal zeker niet de enige zijn. Een beperkt overzicht van de medaillewaardige landgenoten voor het EK atletiek in München.

0 reacties

 1. Rani Rosius haalt halve finales 100m ondanks “slechtste race uit haar leven”, ook Delphine Nkansa stoot door ondanks kuitcontractuur
  EK ATLETIEK

  Rani Rosius haalt halve finales 100m ondanks “slechtste race uit haar leven”, ook Delphine Nkansa stoot door ondanks kuitcon­trac­tuur

  Rani Rosius en Delphine Nkansa sneuveldenvandaag niet in de eerste ronde van de 100m op het EK atletiek. Al scheelde het voor Rosius niet veel na een misstap in haar reeks. Nkansa vreesde dan weer dat haar kuit het niet zou houden nadat ze gisteren bij het steppen een contractuur opliep. En zo kirden de twee twintigers toch van de pret: morgen lopen ze de halve finales.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.