Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Titelverdediger Van der Plaetsen begint morgen aan tienkamp op EK atletiek: "Zie mezelf als podiumkandidaat"

EK atletiekEén Belg moet op het EK atletiek in Berlijn zijn titel uit 2016 verdedigen en neen, het is niet Nafi Thiam. Thomas Van der Plaetsen staat voor de onmogelijke opgave Kevin Mayer in de tienkamp van het goud te houden. Zeker omdat blessures zijn eigen planning in de war stuurden. Nog maar eens.

2 reacties

 • René Van Halen

  4 jaar geleden
  Totaal onrealistisch om op een medaille te hopen.
 • Pedro Gonzalez

  4 jaar geleden
  Nog een podiumkandidaat. Typisch Belgisch. Het kan jongen, maar bewijs het eerst.
 1. Geschiedenis voor een aalmoes: onze specialiste op het EK ziet dat Belgische dames een habbekrats verdienen aan unieke prestaties
  PREMIUM
  Meer sport

  Geschiede­nis voor een aalmoes: onze specialis­te op het EK ziet dat Belgische dames een habbekrats verdienen aan unieke prestaties

  In zes dagen tijd kreeg België er in olympische sporten één wereldkampioene en twee Europese kampioenes bij. Emma Plasschaert (24) greep gisteren in Aarhus goud in de Laser Radial-klasse op het WK zeilen: een primeur. Heptatlete Nafi Thiam (23) voegde na de olympische en wereldtitel gisteren in Berlijn nog de Europese titel aan haar palmares toe: historisch. Gymnaste Nina Derwael verlengde zondag al op het EK in Glasgow haar titel op de brug met ongelijke leggers én deed daar nog eens zilver op de balk bij: uniek. Drie atletes die stuk voor stuk geschiedenis schreven, maar wat schuift dat? De eer - allemaal goed en wel - maar ze zijn toch voltijds met sport bezig. Voor niets gaat de zon op.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.