BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Ik mag trots zijn, maar als sportman wil je toch altijd beter doen”: Dylan Borlée troost zich met vijfde plek in EK-finale 400 meter

EK ATLETIEKVoor een medaille was hij nooit echt in de running, maar met de tweede tijd uit zijn carrière op de 400m (45.39) kan Dylan Borlée met opgeheven hoofd de piste verlaten. Hij werd vijfde in zijn allereerste individuele EK-finale. “En daar ben ik wel trots op, maar als sportman wil je toch altijd beter doen.”

0 reacties

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.