Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Broers Borlée eerste keer samen aan de start van 400m op EK: "Goud, zilver en brons: dat zou pas bingo zijn"

EK atletiekNet nu de tweeling Kevin en Jonathan Borlée (30) als atleten haast op pensioen kan, kon hun jongere broer Dylan Borlée (25) zich eindelijk kwalificeren voor de 400m op het EK. Vandaag komen de drie broers voor het eerst samen aan de start van de 400m op een EK.

3 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  4 jaar geleden
  Dromen zijn bedrog , hun beste tijd is voorbij , maar dank zij papa Borléé n die zijn zonen voorrang geeft op Johan Saccoor , kunnen ze nog eens meedoen. Verwacht geen enkele van de 3 in finale , verre van een Borlée podium.
 • René Van Halen

  4 jaar geleden
  Als je 15e, 16e en 17e op de Europese ranglijst staat, mag je wel dromen van een Borlée-podium.
 • Bruno Zonnekeyn

  4 jaar geleden
  Sorry, maar deze jongens denken nog steeds aan de wereldtop te zitten. Hun glansperiode is voorbij, maar dat zien ze zelf niet. Als kwartet zijn ze nog bij de top acht, maar dat zal ook niet lang meer duren. Toch dikke proficiat aan de broers Borlée, voor al hun geleverde prestaties. Hoedje af heren.
 1. 'Koentje Koentje wat doet ge nu?', 'Koen (van Roeselare) ist ein Berliner', 'de allermooiste medaille' en 'Sportman van 2018': Twitter vol lof voor Naert
  EK atletiek

  'Koentje Koentje wat doet ge nu?', 'Koen (van Roeselare) ist ein Berliner', 'de allermooi­ste medaille' en 'Sportman van 2018': Twitter vol lof voor Naert

  Koen Naert zorgde vanmorgen voor de kers op de taart van een geweldige Belgische sportzomer. Na WK-brons gekoppeld aan dikwijls geweldig voetbal van onze Rode Duivels, Van Avermaet een week lang in het geel in de Tour, het gouden EK-weekend van Nina Derwael, EK-tijdritgoud voor Victor Campenaerts, EK-goud voor Nafi Thiam in de zevenkamp en de Belgian Tornados op de 4x400m, plus WK-goud voor zeilster Emma Plasschaert, is er nu ook Gouden Koen. Meer dan terecht maakt Twitter een diepe buiging voor de man uit Roeselare, die lang zijn job als verpleger met topsport combineerde.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.