Willy Sommers
Volledig scherm
Willy Sommers © VTM

Willy Sommers wordt opnieuw publiekstrekker op Kaaifeesten 2021

EekloDe organisatoren van de Kaaifeesten in Eeklo lossen de eerste namen voor het feestweekend van begin oktober.

 1. Van headbangen op Miracle Metal Meeting in Deinze tot dansen in de mais op Ville en Vert in Assenede: onze tips voor het weekend
  PREMIUM
  Assenede-Deinze-Eeklo-Evergem-Maldegem

  Van headbangen op Miracle Metal Meeting in Deinze tot dansen in de mais op Ville en Vert in Assenede: onze tips voor het weekend

  Het gewone leven komt langzaam weer op gang. De vaccinaties lopen ten einde en er valt steeds meer te beleven in het Meetjesland. Het weekend van 11 en 12 september staat in het teken van Open Monumentendag. Naar aanleiding daarvan serveren we u enkele leuke adresjes die wel een bezoekje waard zijn, maar we hebben ook nog wat andere leuke weekendactiviteiten voor u in petto. Verder somden we ook wat andere leuke weekendactiviteiten op. Starten doen we met de Miracle Metal Meeting in Deinze en we eindigen met Ville en Vert in Assenede.
 2. Nog één maand voor start Kaaifeesten: “Hopen op versoepelingen, anders wordt het vedettenparade met Covid Safe Ticket”
  PREMIUM
  Eeklo

  Nog één maand voor start Kaaifees­ten: “Hopen op versoepe­lin­gen, anders wordt het vedettenpa­ra­de met Covid Safe Ticket”

  Nog een maand en dan viert Eeklo de Kaaifeesten. Het eerste weekend van oktober moeten duizenden mensen naar de rommelmarkt komen, en honderden mensen meezingen met Willy Sommers en co. Maar wat worden de regels? “Hopelijk komen er nog versoepelingen, want nu mogen er vanaf oktober nog maar maximum 500 mensen in onze tent. En dat gaat niet bij ons”, zegt Dirk Mussche.