Werknemers van Ontex legden deze morgen het werk neer.
Volledig scherm
Werknemers van Ontex legden deze morgen het werk neer. © Arne Blomme

Werknemers Ontex Eeklo eisen duidelijkheid na spontane staking: “Iedereen is hier bang om zijn job te verliezen”

EekloWerknemers van Ontex Eeklo hebben deze ochtend spontaan het werk stilgelegd. Toen de onderhandelingen tussen de directie en de vakbonden op een sisser dreigden af te lopen, verlieten de vakbonden de onderhandelingstafel en legde het personeel het werk neer. Minstens 45 jobs zouden op de helling staan. 

  1. Timothy Allemeersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjesland: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”
    voetbal tweede provinciale A

    Timothy Alle­meersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjes­land: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”

    Leuke derby aan de Zandvleuge in Eeklo. Gekruid met zes doelpunten, netjes verdeeld tussen Meetjesland en de bezoekers uit Lovendegem. Twee spelers speelden zich in de kijker. Davit Hovsepyan prikte er twee tegen de touwen en nam de late gelijkmaker voor zijn rekening. Timothy Allemeersch leek eerder met twee doelpunten Lovendegem op weg te zetten naar winst. Bij die laatste was de ontgoocheling na de 3-3 dan ook groot.