Een gele zonnebloem is zowat het enige fleurige in het project. Voorlopig dan toch.
Volledig scherm
Een gele zonnebloem is zowat het enige fleurige in het project. Voorlopig dan toch. © Joeri Seymortier

Vrije natuur of onkruidbak? Meningen over vernieuwde middenberm N9 Eeklo zijn verdeeld

De toestand van de vernieuwde middenberm van de N9 dwars door Eeklo roept vragen op. De stad had een groene oase beloofd, maar de meningen zijn verdeeld. Een mooi stuk ongerepte vrije natuur volgens de ene, een onkruidbak volgens de andere. “Wat we vandaag zien is niet het eindresultaat. Over drie jaar is dat de mooiste middenberm van Vlaanderen”, zegt de burgemeester.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.