Het schepencollege stelde deze zomer al de plannen voor in de hart van de stad. Achter hen zit de Paterskerk verscholen tussen twee gebouwen. Links zie je Decoranda waar ook een nieuw project komt, met ondergrondse stadsparking.
Volledig scherm
Het schepencollege stelde deze zomer al de plannen voor in de hart van de stad. Achter hen zit de Paterskerk verscholen tussen twee gebouwen. Links zie je Decoranda waar ook een nieuw project komt, met ondergrondse stadsparking. © Joeri Seymortier

Vlaanderen geeft 2,8 miljoen euro aan project Paterskerk: “Nu kunnen we echt vooruit”

EekloDe Vlaamse Regering maakt maar liefst 2,8 miljoen euro vrij om in Eeklo het project van de Paterskerk uit te rollen.

 1. #EekloHelpt start vervoersdienst met, voor en door mensen die ‘anders’ zijn: “Wij stappen niet zomaar in een bus of taxi”
  PREMIUM
  Eeklo/Maldegem

  #EekloHelpt start vervoers­dienst met, voor en door mensen die ‘anders’ zijn: “Wij stappen niet zomaar in een bus of taxi”

  De groepering #EekloHelpt pakt uit met een nieuwe vervoersdienst voor de regio Eeklo en Maldegem: met, voor en door mensen die zich anders voelen. Dat gaat van mensen met psychische aandoeningen, angsten of trauma’s tot bipolaire stoornissen of mensen die worstelen met hun genderidentiteit. “Die mensen hebben graag een chauffeur waarmee ze op dezelfde lijn zitten en waarmee ze zich op hun gemak voelen”, zeggen de initiatiefnemers.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug