De oude loods werd omgebouwd tot een theaterzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
De oude loods werd omgebouwd tot een theaterzaal. © Joeri Seymortier

VIDEO. Zo ziet pop-uptheater Eeklo er uit: “Vervallen fabrieksloods is nu gezellige cultuurloft”

EekloHet nieuwe pop-uptheater aan de Nijverheidskaai in Eeklo heeft donderdagavond officieel de deuren geopend. Voor een kleine twee jaar zullen de cultuurvoorstellingen van CC De Herbakker in de fabriekloods Wulffaert gehouden worden. Ontdek hier met video en foto’s hoe de nieuwe cultuurloft eruit ziet.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Eeklo lanceert Tinder voor jobs: “Op zoek naar werk? Of naar personeel? Gewoon swipen op je telefoon”
  Eeklo

  Eeklo lanceert Tinder voor jobs: “Op zoek naar werk? Of naar personeel? Gewoon swipen op je telefoon”

  Eeklo geeft bedrijven en werkzoekenden een nieuw instrument om werk te vinden of vacatures in te vullen. Met de app ‘My Local Job’ kan je een job zoeken, zonder moeilijke sollicitatiebrieven te sturen. Je veegt gewoon naar rechts of links op je smartphone, zoals bij Tinder. Bedrijven kunnen er hun vacatures kwijt, en zelfs verenigingen kunnen er vrijwilligers zoeken. Zo werkt het.