De betreurde Matthias De Pau.
Volledig scherm
PREMIUM
De betreurde Matthias De Pau. © Facebook

Verongelukte Matthias De Pau (25) laat pasgeboren zoontje na: “Zijn kindje was zijn god”

Bassevelde/EekloVoor de familie De Pau, broers Michiel en Thomas, partner Amber en zoontje August en honderden vrienden van Matthias De Pau (25) zal 1 januari nooit meer een feest zijn. Het zal voor altijd gelijkstaan aan de tragische dag dat de jonge papa uit Bassevelde, de kleine broer, de zoon, de ambitieuze kraanman en de vriend van alleman het leven liet in een banaal ongeval.

 1. #EekloHelpt start vervoersdienst met, voor en door mensen die ‘anders’ zijn: “Wij stappen niet zomaar in een bus of taxi”
  PREMIUM
  Eeklo/Maldegem

  #EekloHelpt start vervoers­dienst met, voor en door mensen die ‘anders’ zijn: “Wij stappen niet zomaar in een bus of taxi”

  De groepering #EekloHelpt pakt uit met een nieuwe vervoersdienst voor de regio Eeklo en Maldegem: met, voor en door mensen die zich anders voelen. Dat gaat van mensen met psychische aandoeningen, angsten of trauma’s tot bipolaire stoornissen of mensen die worstelen met hun genderidentiteit. “Die mensen hebben graag een chauffeur waarmee ze op dezelfde lijn zitten en waarmee ze zich op hun gemak voelen”, zeggen de initiatiefnemers.
 1. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

 2. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"