De lifestyle tuinbeurs aan het kasteel van Ooidonk in Leerne.
Volledig scherm
PREMIUM
De lifestyle tuinbeurs aan het kasteel van Ooidonk in Leerne. © rv

Van lifestyle tuinbeurs tot culinaire fietstocht: onze tips voor het weekend in het Meetjesland

Leerne-Eeklo-Sleidinge-Doornzele-DeinzeHet gewone leven komt langzaam weer op gang en er valt steeds meer te beleven in het Meetjesland. Voor het weekend van 25 en 26 september halen we alvast de leukste tips naar boven, zo hoeft u zelf niet te zoeken. Starten doen we met het An Pierlé Quartet, eindigen met een culinaire fietstocht. 

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.