Ook Spoil Engine staat op de affiche van Miracle Metal Meeting.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook Spoil Engine staat op de affiche van Miracle Metal Meeting. © Alcatraz

Van headbangen op Miracle Metal Meeting in Deinze tot dansen in de mais op Ville en Vert in Assenede: onze tips voor het weekend

Assenede-Deinze-Eeklo-Evergem-MaldegemHet gewone leven komt langzaam weer op gang. De vaccinaties lopen ten einde en er valt steeds meer te beleven in het Meetjesland. Het weekend van 11 en 12 september staat in het teken van Open Monumentendag. Naar aanleiding daarvan serveren we u enkele leuke adresjes die wel een bezoekje waard zijn, maar we hebben ook nog wat andere leuke weekendactiviteiten voor u in petto. Verder somden we ook wat andere leuke weekendactiviteiten op. Starten doen we met de Miracle Metal Meeting in Deinze en we eindigen met Ville en Vert in Assenede. 

 1. 5 x uit in het Meetjesland: Van rocken met Stijn Van de Voorde tot Dag van de Kringloopwinkel
  PREMIUM
  Adegem-Eeklo-Waarschoot-Evergem

  5 x uit in het Meetjes­land: Van rocken met Stijn Van de Voorde tot Dag van de Kringloop­win­kel

  Nu de mondmaskers af mogen heeft u ongetwijfeld nog meer zin om buiten te komen. Gelukkig valt er één en ander te beleven in het Meetjesland. Voor het weekend van 16 en 17 oktober halen we alvast de leukste tips naar boven, zo hoeft u zelf niet verder te zoeken. Starten doen we met Stijn Van de Voorde in Adegem, eindigen doen we in de Meetjeslandse Kringloopwinkels.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?