Saartje Vandendriessche stuurt je op paaszoektocht.
Volledig scherm
Saartje Vandendriessche stuurt je op paaszoektocht. © KWB

Saartje Vandendriessche stuurt je op paaszoektocht door Kaprijke, Eeklo en Boekhoute

MeetjeslandDe kwb neemt je in april weer mee op paaszoektocht. In het Meetjesland kan dat in Eeklo, Kaprijke en Boekhoute.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Thomas Platteau (FCE Meetjesland) voor duel op VSV Gent: “Er is zeker nog geen sprake van berusting”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale A

  Thomas Platteau (FCE Meetjes­land) voor duel op VSV Gent: “Er is zeker nog geen sprake van berusting”

  Een zorgenvrij seizoen was het niet bij FCE Meetjesland. Tegenvallende resultaten, onzekerheid over de toekomst, een trainerswissel. Er viel wel altijd nieuws te rapen aan de Zandvleuge. Maar de club lijkt recht te krabbelen. De extrasportieve problemen zijn zo goed als van de baan, de nieuwe voorzitter straalt ambitie uit en de hoop op het behoud blijft levendig. Thomas Platteau heeft in de aanloop naar het duel bij VSV Gent het gevoel dat de club zich kan redden.