De mannen van 't Kaaiken bij hun affiche 2021.
Volledig scherm
De mannen van 't Kaaiken bij hun affiche 2021. © Joeri Seymortier

Rommelmarkt ‘t Kaaiken heeft al 900 standhouders: nog bijna 400 plaatsen vrij

EekloDe rommelmarkt van ’t Kaaiken in Eeklo heeft de kaap van 900 inschrijven gehaald. Er zijn wel nog bijna 400 standplaatsen vrij.

 1. 5 x uit in het Meetjesland en Deinze: van rappen met STIKSTOF tot verhalen van Down Under
  Assende-Deinze-Eeklo-Evergem-Sint-Laureins

  5 x uit in het Meetjes­land en Deinze: van rappen met STIKSTOF tot verhalen van Down Under

  In tegenstelling tot Roubaix vorige week zijn de weergoden in Vlaanderen ons dit weekend wel goed gezind. Het is dus het ideale moment om er nog eens op uit te trekken nu de herfst bijna voor de deur staat. Wij maakten alvast een leuke selectie. Beginnen doen met de zware jongens van STIKSTOF in Eeklo en eindigen doen met het relaas van Wouter Deboot over zijn idyllische fietstocht naar Oceanië.
 2. Michael Dewilde pakt met SMO-Scott-team eindzege in T3-Series: “Opmerkelijk maar bijzonder goed seizoen achter de rug”
  triatlon

  Michael Dewilde pakt met S­MO-Scott-team eindzege in T3-Se­ries: “Opmerke­lijk maar bijzonder goed seizoen achter de rug”

  Het Belgische triatlonseizoen is afgelopen. Met de seizoensafsluiter in Dendermonde afgelopen weekend kunnen vele atleten zich opmaken voor hun winterslaap, al is dat voor een triatleet relatief natuurlijk. Met de eerste Crossduatlons wordt de komende weken overgeschakeld op wintermodus. Het Meetjeslandse SMO-Scott-triatlonteam kan alvast terugblikken op een meer dan geslaagd seizoen waarin het ook de nodige regelmaat aan de dag legde.