Fiets herstellen op Repair Café
Volledig scherm
Fiets herstellen op Repair Café © Henk Deleu

Repair Café zaterdag, waar je fiets kan laten herstellen en registreren

EekloZaterdag 23 oktober vindt in Eeklo een nieuwe editie plaats van het Repair Café.

 1. Davit Hovsepyan helpt Meetjesland met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjesland’: “Geen revanchegevoelens tegenover Maldegem”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Davit Hovsepyan helpt Meetjes­land met hattrick aan winst in de ‘Slag om het Meetjes­land’: “Geen revanchege­voe­lens tegenover Maldegem”

  Hoezo, gedevalueerde ‘Slag om het Meetjesland’? Niks van. Alle toeters en bellen zaterdag aan de Zandvleuge. Bengaals vuur, vijf goals, een fel aangevochten doelpunt van FCE Meetjesland, rood voor SK, een gemiste strafschop, doelworstelingen in beide strafschopgebieden en het winnende doelpunt dicht tegen het laatste fluitsignaal (3-2). Uitgelaten sfeertje en stevige beats bij Meetjesland, boosheid en overkokende potjes bij ‘den SK’. Zelfs over de man van de wedstrijd gingen beide supportersclans verbaal in de clinch. Davit Hovsepyan was dat met drie doelpunten bij de thuisploeg, ref Frederik Dhaenens bij SK.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.