Bjorn Löskens.
Volledig scherm
PREMIUM
Bjorn Löskens. © Sigfrid Eggers

Ramenwasser Bjorn (25) is jongste kandidaat in nieuw programma De Sterkste Handen: “Deelnemen hielp me om het overlijden van mijn opa een plaats te geven”

Eeklo/Deinze/DrongenIn de nieuwe wedstrijd De Sterkste Handen neemt ramenwasser en brandweervrijwilliger Bjorn Lösken uit Eeklo het op tegen enkele andere Vlamingen met een zwaar beroep. “Ik heb een moeilijke periode doorgemaakt na de dood van mijn grootvader, die als een vaderfiguur was voor mij. Naast de wedstrijd winnen wil ik vooral anderen inspireren om nooit op te geven”, zegt Bjorn.

  1. Kokorico danst zaterdag met mondmaskers, afterworkparty ‘Work Hard’ vrijdag afgelast: “Nieuwe regels zijn onmogelijke opdracht”
    PREMIUM

    Kokorico danst zaterdag met mondmas­kers, afterwork­par­ty ‘Work Hard’ vrijdag afgelast: “Nieuwe regels zijn onmogelij­ke opdracht”

    Discotheek Kokorico in Zomergem (Lievegem) opent zaterdag de deuren, en laat de klanten noodgedwongen met mondmasker dansen. Nu nog een systeem met sneltesten uitrollen, is praktisch onhaalbaar. De uitverkochte afterworkparty ‘Work Hard’ van vrijdagavond wordt afgelast. “Blijkbaar heeft het vaccin plots geen betekenis meer. Heel bizar”, klinkt het in de Kokorico. Hun verhaal.