Ook in het AZ Alma wordt met man en macht gevochten tegen corona.
Volledig scherm
Ook in het AZ Alma wordt met man en macht gevochten tegen corona. © AZ Alma

Ook AZ Alma kreunt onder nieuwe coronadruk: “Wij houden geen bedden vrij. Niemand is gebaat met een leeg bed”

EekloDe ziekenhuizen kreunen weer onder een nieuwe coronadruk, en dat is niet anders bij AZ Alma in Eeklo. Wij gingen langs.

 1. OVERZICHT. Waar mag je vuurwerk afsteken in het Meetjesland en Deinze?
  PREMIUM
  Meetjesland en Deinze

  OVERZICHT. Waar mag je vuurwerk afsteken in het Meetjes­land en Deinze?

  Oudejaar nadert met rasse schreden. Naar jaarlijkse traditie wordt die avond al eens een vuurpijl afgeschoten. Gezien dat soms gepaard gaat met een verwondingen of brand, zijn er alsmaar meer gemeenten in Vlaanderen die hun beleid ten aanzien van vuurwerk herzien en dreigen met GAS-boetes voor wie vuurwerk afsteekt. Waar mag u nog vuurwerk afschieten tijdens oudejaarsnacht en waar niet? Een overzicht.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.