Het bedrijf Ontex in Eeklo.
Volledig scherm
Het bedrijf Ontex in Eeklo. © Ontex

Ontex blijft innoveren: ‘slimme luier’ waarschuwt zorgverleners wanneer vervanging nodig is

EekloHet bedrijf Ontex, met onder andere een grote vestiging in Eeklo, blijft innoveren. Het bedrijf heeft een nieuwe luier voor volwassenen ontwikkeld, die automatisch een signaal geeft, wanneer het tijd is om hem te vervangen.

 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Visarend is even in het land en plukt een snack mee voor onderweg
  Play
  Onze Natuur

  Visarend is even in het land en plukt een snack mee voor onderweg

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge