De kerk van Balgerhoeke.
Volledig scherm
De kerk van Balgerhoeke. © Michel Moens

Ondanks ruzie tussen Eeklo en Maldegem: “Restauratiewerken aan kerk van Balgerhoeke kunnen starten”

Eeklo/MaldegemDe restauratiewerken aan de kerk van Balgerhoeke kunnen starten. Ook al loopt er nog een proces omdat Maldegem geen deel van de kosten wil dragen.

 1. Thomas Platteau (FCE Meetjesland) voor duel op VSV Gent: “Er is zeker nog geen sprake van berusting”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale A

  Thomas Platteau (FCE Meetjes­land) voor duel op VSV Gent: “Er is zeker nog geen sprake van berusting”

  Een zorgenvrij seizoen was het niet bij FCE Meetjesland. Tegenvallende resultaten, onzekerheid over de toekomst, een trainerswissel. Er viel wel altijd nieuws te rapen aan de Zandvleuge. Maar de club lijkt recht te krabbelen. De extrasportieve problemen zijn zo goed als van de baan, de nieuwe voorzitter straalt ambitie uit en de hoop op het behoud blijft levendig. Thomas Platteau heeft in de aanloop naar het duel bij VSV Gent het gevoel dat de club zich kan redden.
 1. JEZ!-boot vaart door Vlaanderen. Aangemeerd in Boom: “Dit trekt jonge gasten naar buiten”

  JEZ!-boot vaart door Vlaanderen. Aangemeerd in Boom: “Dit trekt jonge gasten naar buiten”

  Met veel goesting om met jongeren uit heel Vlaanderen eens goed zot te doen, doopten Jessica en Aaron van het jongerencollectief de JEZ!-boot. Varend van Aalter naar Antwerpen maakt Qmusic een week lang radio, en zamelt onderweg centjes in om onze jeugd vooruit te helpen. De boot is ondertussen aangekomen in Boom. Burgemeester Jeroen Baert (N-VA) overhandigde een cheque, zanger Berre veroverde een heleboel harten en tal van jongeren gingen uit de bol.
  Aalter