Stad Eeklo deed alvast drie voorstellen van hoe de Markt er zou kunnen uitzien. Inwoners krijgen echter ook een stem in het nieuwe ontwerp.
Volledig scherm
PREMIUM
Stad Eeklo deed alvast drie voorstellen van hoe de Markt er zou kunnen uitzien. Inwoners krijgen echter ook een stem in het nieuwe ontwerp. © Arne Blomme

Nieuwe parkings aan Zuidkaai en oude rijkswachtkazerne moeten verkeersvrije Markt compenseren: “Ondergrondse parking komt er niet”

EekloEeklo wil zijn Markt na de zomer van 2023 autovrij maken. Daarvoor moest men wel eerst zoeken naar een alternatief voor de 80 parkeerplaatsen die zouden verdwijnen. Die heeft de stad nu gevonden: zo zullen er aan de oude rijkswachtkazerne en de Zuidkaai zogenaamde ‘park-ings’ worden aangelegd.

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.