Na bijna een jaar mogen ook The Victors weer van de grond.
Volledig scherm
PREMIUM
Na bijna een jaar mogen ook The Victors weer van de grond. © The Victors

Na een jaar mogen The Victors weer de lucht in, met nieuwe show: “Première is voor helden van de zorg”

Eeklo/UrselHet formatieteam The Victors, met thuisbasis op het vliegveld van Ursel, mag na een coronastilte van een jaar eindelijk weer de lucht in. Zaterdag iets over 16 uur vliegen ze de première van hun nieuwe show, en dat doen ze boven de rusthuizen van Aalter en boven het streekziekenhuis AZ Alma in Eeklo. “Uit dankbaarheid voor wat die mensen al maandenlang doen”, klinkt het.

  1. Scheidsrechter Peter Haeck (55) kreeg een slag op het hoofd tijdens een wedstrijd: “Respect, dat is toch niet te veel gevraagd?”
    PREMIUM
    Eeklo

    Scheids­rech­ter Peter Haeck (55) kreeg een slag op het hoofd tijdens een wedstrijd: “Respect, dat is toch niet te veel gevraagd?”

    “Bij de eerste fout die ik blies wist ik al: dit loopt niet goed af.” Eeklonaar Peter Haeck kreeg twee jaar geleden tijdens een wedstrijd op het voetbaltoernooi van Roal Benti een klap op het hoofd van een opgefokte speler. Nu, twee jaar later is de rechtszaak afgerond. Met het nieuwe seizoen in aantocht ijvert Peter voor meer respect voor scheidsrechters.