Marc Boelens op zijn eerste dag in pensioen
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Boelens op zijn eerste dag in pensioen © DVEG

Na carrière van 40 jaar gaat hoofdinspecteur Marc Boelens (58) met pensioen: “Heel trots op wat ik heb opgebouwd bij de politie”

EekloMarc Boelens (58), eerste hoofdinspecteur bij politiezone Meetjesland Centrum en hoofd van de afdeling Verkeer, ging afgelopen donderdag met pensioen. Na een fantastische carrière van 40 jaar bij de politie is het welletjes geweest. Hij verwachtte een bescheiden afscheid, maar zijn collega’s lieten hem niet zomaar gaan. Van bij hem thuis werd hij geëscorteerd naar het bureau in Eeklo. “Ik steek niet onder stoelen of banken dat het een emotionele dag was voor mij”, zegt een lachende Marc. We gingen langs op zijn eerste dag in pensioen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.