Miljoenen voor verbouwing Huysmanhoeve

De komende drie jaar wordt 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in de verbouwing van de Huysmanhoeve in Eeklo. De site aan de Bus is een provinciaal streekcentrum en lokt elk jaar 20.000 bezoekers. Na de verbouwingen moeten dat er nog een pak meer worden.

 1. U trok vandaag met z’n allen het bos in: “Ruim zo leuk als een terrasje doen”
  PREMIUM
  Meetjesland

  U trok vandaag met z’n allen het bos in: “Ruim zo leuk als een terrasje doen”

  U trok vandaag massaal het bos in om te wandelen, te lopen of te fietsen. Het uitzonderlijk warme novemberweer en de coronamaatregelen maakten van het bos vandaag de favoriete uitstap van Vlaanderen. Wij gingen een kijkje nemen in het Leen in Eeklo waar de parkeerwachter van dienst overuren draaide. Ook in het Drongengoed in Ursel, het Kloosterbos in Zelzate en het Heidebos in Wachtebeke was het aan de rand van het bos vechten voor een parkeerplaatsje.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"